Via het P-Direktportaal regelen onze gebruikers gemakkelijk zelf hun personeelszaken. Via dit online portaal vinden medewerkers en managers alles wat zij daarvoor nodig hebben. Van salaris tot verlof en van declaraties tot een adreswijziging.

P-Direktportaal

Elk proces loopt volgens een vast patroon. Aanvragen gaan automatisch naar de juiste personen. Afhankelijk van de registratie, aanvraag of wijziging is dat een manager, hr-ondersteuner of hr-verwerker bij P-Direkt. Er zijn veel verschillende rollen in het P-Direktportaal. Op Rijksportaal Personeel ziet u welke rollen er zijn en welke autorisaties de rollen met zich meebrengen.

Let op! Voor het openen van het P-Direktportaal of rijksportaal dient u ingelogd te zijn op uw Digitale Werkplek Rijk.

Met één klik toegang tot het P-Direktportaal

Gebruikers die werken bij organisaties die zijn aangesloten op Single Sign On (SSOn), hebben met één klik toegang tot het P-Direktportaal. Zij hoeven geen gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Wel zo makkelijk. Onze belofte is niet voor niets ‘Mijn P-Direkt, zo geregeld!’.

Hulp nodig?

Hebben gebruikers hulp nodig bij het regelen van hun personeelszaken in het P-Direktportaal? Op iedere pagina staat rechtsboven een link met meer informatie naar Rijksportaal Personeel. Op Rijksportaal Personeel staan ook de gebruikershandleidingen.
Met de knoppen aan de rechterkant kunnen gebruikers contact met P-Direkt opnemen. Of ze kunnen de veelgestelde vragen bekijken.