Het contactcenter van P-Direkt helpt u graag als u vragen hebt over uw personeelszaken of over het gebruik van het P-Direktportaal. U kunt uw vraag telefonisch of per e-mail stellen. Wilt u ons mailen? Let er dan op dat wij u alleen kunnen helpen als u mailt vanaf uw zakelijke rijksoverheidaccount.

Mailt u vanaf een gmail-, hotmail- of ander privé-mailadres? Dan kunnen wij uw mail helaas niet in behandeling nemen.

E-mail

contactcenter@p-direkt.nl

Telefoon

Op werkdagen is het contactcenter bereikbaar tussen 08.00 en 22.00 uur op telefoonnummer 088 0200 800. Bent u in het buitenland? Bel dan 00 31 88 0200 800.

Chat

Voor vragen over de processen Personeelsgesprekken, Inloggen, Vaste vergoeding woon-werkverkeer en Verlof (verlof registreren, jaaroverzicht verlof, compensatieverlof corrigeren, zwangerschaps- en bevallingsverlof, PAS-verlof, adoptie- en pleegzorgverlof, bevallingsdatum registreren en teamkalender), klikt u op de chatknop aan de rechterkant in het P-Direktportaal. Chatten met P-Direkt kan op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur.

Suggestie/klacht

Heeft een gebruiker een klacht?

P-Direkt wil tevreden gebruikers. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Toch kan er iets misgaan. Hebben gebruikers een klacht over onze dienstverlening? Of zijn ze het ergens niet mee eens? Dan kunnen ze dit ons laten weten. Wij doen er alles aan om het probleem op te lossen en onze dienstverlening te verbeteren.

Hoe kan een gebruiker een klacht indienen?

De gebruiker stelt een vraag aan het contactcenter van P-Direkt of dient een opdracht in via het P-Direktportaal. Ontstaat er een klacht over de afhandeling? Dan neemt de gebruiker daarover telefonisch of via e-mail contact op met het contactcenter. De contactgegevens vindt u bovenaan deze pagina.

Leidt dit niet tot een oplossing? Dan kan de gebruiker een klacht indienen via de knop E-mail in het P-Direktportaal. De gebruiker vermeldt in de klacht: 

  • de datum van het laatste contactmoment;
  • eventueel de naam van de behandelaar;
  • eventueel het registratienummer.

Wij sturen de gebruiker binnen 5 werkdagen een reactie.